Playboy va accepta plățile cu crypto monede, dar și propriul token, VIT

Playboy Enterprises va lansa un portofel on-line, care va permite clienților să utilizeze crypto monedele pentru a plăti pentru serviciile mass-media online ale companiei. Acesta va include și susținerea pentru noul token destinat industriei virtuale a viciilor (VIT), potrivit unui anunț de pe site-ul Playboy.

Primul sector al Playboy unde va putea fi utilizat portofelul criptografic va fi Playboy.TV, care va accepta plăți cu crypto monede pentru accesul la conținutul exclusiv. Portofelul cripto este de așteptat să fie lansat până la sfârșitul acestui an.

Tokenul Vice Industrie (VIT), care a câștigat 22 de milioane de dolari în Ethereum (ETH) în primele 24 de ore din oferta inițială de monede (ICO), permite celor care urmăresc site-urile pentru adulți plătind cu tokenul VIT să câștige un număr de tokenuri gratuite. Utilizarea lui VIT pentru a urmări Playboy.TV va oferi spectatorilor opțiunea de a câștiga alte tokenuri și de a le folosi pentru a plăti pentru alt conținut, precum și șansa de a vota și de a comenta conținutul.

Citește și:  CE SUNT ȘI CUM SE REALIZEAZĂ SCHIMBURILE CENTRALIZATE DE CRYPTO MONEDE. GHID COMPLET PE ÎNȚELESUL TUTUROR

Reena Patel, directorul financiar și șeful operațiunilor de la Playboy Enterprises, Inc., a declarat că societatea a văzut nevoia de a oferi clienților opțiuni de plată mai flexibile: “Această inovație oferă unui număr de câteva milioane de oameni care se bucură de conținutul nostru, precum și cei care vor participa în viitor la jocurile noastre casual, platformele AR și VR, mai multe opțiuni în ceea ce privește plata și, în cazul VIT, o oportunitate de a fi recompensați pentru vizionarea ofertele Playboy “.

Crypto monedele și industria de divertisment pentru adulți s-au intersectat și în trecut. În luna ianuarie a acestui an, Cointelegraph a raportat că bordelul Bunny Ranch, considerat cel mai faimos din lume, va lua în considerare plățile pentru servicii cu Bitcoin (BTC), intrigat de natura anonimă a crypto monedelor.