PlayStation 5. Când se lansează, cât costă și care sunt primele jocuri anunțate de Sony

Sony a dezvăluit logo-ul oficial al PlayStation 5 la CES 2020, dar atât. Nimeni nu a oferit detalii în plus despre viitoarea consolă. Recent, au apărut informații noi pe internet, ce ar veni de la surse din companie, care indică data de lansare și prețul consolei.

Noi informații despre Playstation 5 au apărut pe forumul 4chan, iar acum s-au răspândit pe Reddit și în mainstream. Potrivit acestor noi date nu va trebui să mai așteptăm mult pentru a afla mai multe despre PS5.

Ce trebuie să știi despre Playstation 5

Consola va fi dezvăluită în cadrul unui eveniment dedicat presei pe 5 februarie 2020, ce va avea loc la Sony Hall din New York.

În cadrul acestei întâlniri va fi dezvăluit design-ul PS5-ului, controllerul, UI/Home screen, specificațiile tehnice și alte caracteristici. Consola Playstation 5 va fi lansat la nivel global în octombrie 2020 și va avea un preț de 450 de euro.

Precomenzile pentru PS5 vor începe imediat după evenimentul din 5 februarie. Primele jocuri anunțate pentru PS5 sunt: Grand Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall and Legendz

Playstation 5 va fi la fel de performantă ca și Xbox Series X, dar va costa cu 100 de dolari mai puțin. Ultima informație apărută pe internet face referire la sloganul pentru viitoare consolă: It’s time to play. Interesant este că după ce aceste date au apărut pe internet, pe contul de Twitter PlayStation Europe a apărut sloganul It’s time to play.
Sursa traducere: start-up.ro