Pleaca Messi de la FC Barcelona ? Argentinianul se pare ca s-a inteles cu un alt club si va avea salariu de 25.000.000 de euro pe an

Un site din Spania a scris ca Leo Messi a primit o propunere salariala de la un alt club in valoare de 100 de milioane de euro pentru patru sezoane.

Conform unui jurnalist din Spania, Lionel Messi este in conflict cu conducerea Barcelonei si ar vrea sa paraseasca echipa la finalul sezonnului. Ziaristul sustine, scrie prosport.ro, ca starul din Argentina este nemultumit de faptul ca nu i s-a marit contractul, desi avea un acord cu oficialii clubului in acest sens.Se pare ca Messi a ajuns deja la un acord cu alt club: “Messi vrea sa plece pentru ca Rossel si Barca l-au tradat. Este o echia dintr-o tara apropiata de Spania, este o tara vecina”, a dezvaluit ziaristul spaniol.

Astfel, indiciile duc catre PSG sau AS Monaco, iar Messi ar urma sa primeasca la noua echipa, daca va pleca de la Barcelona, 100 de milioane de euro pentru 4 ani, adica un salariu de 25 de milioane de euro pe sezon. Daca aceste informatii se adeveresc, misteriosul club ar urma sa plateasca si 250 de milioane de euro pentru transfer, clauza de reziliere a lui Lionel Messi.

Sursa foto: sport.es