Pleacă unul câte unul! Mihai Mărgineanu și-a mutat familia în altă țară

Pleacă unul câte unul! Mihai Mărgineanu și-a mutat familia în altă țară, informează în eclusivitate jurnaliștii de la Libertatea.  Ardiles din serialul Las Fierbinți și-a schimbat domiciliul într-o localitate din sudul Spaniei, unde a cumpărat anul trecut o casă, cu credit bancar.

Solistul care și-a obținut anul trecut brevetul de pilot de linie și-a instalat soția, pe Andreea și cei doi copii ai lor Tudor și Alexandra- în perspectiva în care va veni vremea în care va lua în serios meseria de pilot. Deocamdată serialul în care este distribuit –”Las Fierbinți” și a cărui coloană sonoră o semnează, înregistrază recorduri de popularitate și nici cu propria sa trupă muzicală nu-i merge rău așa că de vara până în toamnă stă mai mult în România.

Solistul a ales Spania este că, în ultimii 10 ani, a fost principala țară unde și-a petrecut vacanțele împreună cu familia și prietenii săi.

Citește și: MIHAI BENDEAC A TRANSMIS UN MESAJ DUR ANUMITOR FEMEI: „FIR-AȚI ALE DRACU’ DE PANARAME!”

Mihai Mărgineanu nu este singurul artist român care alege să- se mute  în afara granițelor țării. Compozitorul Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea succelor Voltaj are o casă pe o plajă din Thailanda, Ionuț Dolănescu petrece jumătate din an la proprietatea sa din Orlando, Florida, Gheorghe Gheorghiu își petrece iernile în noua sa casă  din Las Vegas.

La fel și Tataee, unul dintre cei trei componenți ai trupei BUG Mafia cel care a ales tot Spania, solistul hi-hop mutându-se definitiv la Barcelona. (Detalii aici).

Sursa foto: adevărul