PLECARE SOC! PRO TV se desparte de unul dintre cei mai vechi prezentatori

PRO TV continua sa se desparta de oameni importanti! VICTOR SLAV nu va mai prezenta rubrica meteo, cele doua parti cazand de acord cu privire la rezilierea contractului.

Pana la venirea unui inlocuitor pentru SLAV, programul ii va avea in continuare pe Florin Busuioc si pe Magda Palimaru.

“Colaborarea dintre Victor Slav si Pro TV a fost intrerupta cu acordul ambelor parti. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionata si entuziasta”, a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratu, communication manager Pro TV.

Citeste si: CORUPTIE in PRESA? REALIZATOR TV banuit ca l-a santajat pe DUICU!

Citeste si: Noi INREGISTRARI de SENZATIE cu LAURA GEORGESCU

In urmatoarea perioada Stirile Pro TV si programul meteo vor trece prin schimbari la nivel grafic, a mai spus reprezentantul Pro TV.

“Locul lui Victor Slav va fi ocupat curand de o prezenta inedita si proaspata”, a conchis Alina Bratu.

VICTOR SLAV a confirmat despartirea pe cale amiabila de PRO TV.

„Sunt momente in viata cand simti nevoia unei schimbari. ProTV a fost o parte importanta din viata mea, 14 ani in care am invatat multe, 14 ani in care am cunoscut oameni deosebiti, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca si de a incheia colaborarea cu ProTV a fost a mea si este legata de planurile mele de viitor, de proiectele care ma asteapta. Am vesti bune pentru voi si abia astept sa vi le impartasesc, dar…toate la vremea lor!”, a declarat vedeta, pentru Spynews.ro.