Plenul reunit pentru desemnarea presedintelui TVR va fi convocat luni, 11 aprilie

Propunerea privind postul de presedinte-director gener al TVR va fi discutata si votata in plenul reunit luni, 11 aprilie.  Vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru a anuntat ca in cursul zilei de miercuri se vor reuni comisiile de specialitate pentru a analiza propunerea CA al SRTV, potrivit Mediafax.

„Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au analizat cu precadere scrisoarea membrilor Consiliului de Administratie al Societatii Române de Televiziune, care ne aduce la cunostinta ca miercuri a convocat o sedinta in vederea desemnarii candidatului pentru functia de presedinte-director general al SRTVR. In functie de aceasta numire poate tot miercuri va fi posibil sa fie convocate comisiile de specialitate si sedinta Camerelor reunite este planificata lunea viitoare la orele 18.00 pentru a discuta si aceasta problema si multe alte probleme care sunt inscrise pe ordinea de zi. (…) Urmeaza ca luni, la 14.30, când va fi o noua sedinta a Birourilor reunite, sa stabilim care vor fi cele care vor fi inscrise luni la orele 18.00 pe ordinea de zi”, a declarat Ioan Chelaru luni, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite.

CITESTE SI: HAOS LA TVR! Consiliul de Administratie al televiziunii publice este NEHOTARAT

„Va aducem la cunostinta ca toti membrii Consiliului de Administratie se pot intruni in componenta completa cel mai devreme miercuri 6 aprilie ora 9.00, la sediul TVR, pentru a recomanda candidatul la functia de PDG al CA al SRTv. Imediat dupa incheierea intâlnirii de miercuri, veti primi in scris propunerea noastra”, potrivit scrisorii primite de conducerea Parlamentului.

Decizia privind sefia TVR a fost amânata saptamâna trecuta, din cauza ca nu a existat majoritate in Consiliul de Administratie pentru niciuna dintre propuneri, membrii CA având termen sapte zile pentru a ajunge la un acord.

 Sursa foto: evz