PLMB: 24 UNITATI CALARE si opt PATRULE CANINE vor actiona in perioada PASTELUI, in Capitala

Un numar de 24 UNITATI CALARE si opt PATRULE CANINE vor sprijini efectivele Politiei Locale a Muncipiului Bucuresti (PLMB) care actioneaza pentru prevenirea faptelor antisociale in Capitala, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, incepand de vineri, din dispozitia primarului general al Capitalei, SORIN OPRESCU, PLMB va suplimenta numarul echipajelor de ordine publica si circulatie. Agentii locali vor actiona, in principal, in centrul Capitalei si in zona marilor biserici pentru mentinerea ordinii si linistii publice si pentru asigurarea unui climat de siguranta al bucurestenilor care vor participa la slujbele religioase din noaptea de Inviere. Totodata, zonele cu potential risc infractional vor fi atent monitorizate, in special prin sistemul de supraveghere video al dispeceratului PLMB.

Citeste si: RECOMANDARI de la POLITISTII LOCALI, in preajma SARBATORILOR DE PASTE

In noaptea de Inviere, echipajele serviciilor Ordine Publica si Circulatie vor asigura mentinerea fluidizarii traficului si prevenirea producerii unor evenimente care ar putea pune in pericol siguranta publica.  Pentru o reactie rapida, au fost mobilizati, pentru misiuni de patrulare, si agenti din cadrul Serviciului Interventii.

UNITATILE CALARE si PATRULELE CANINE vor avea trasee speciale de patrulare, iar in zilele urmatoare acestea se vor afla in parcurile Capitalei, acolo unde vor avea loc actiuni speciale pentru pastrarea sigurantei publice si combaterea comertului ambulant neautorizat.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE de PASTE, pe unele sectoare de AUTOSTRAZI si DRUMURI NATIONALE

Efectivele PLMB vor mai asigura ordinea publica si la actiunile organizate, in aceasta perioada, de catre Primaria Capitalei.

Sursa foto: adevarul.ro