PLOIESTI: Consilierul local IONUT IONESCU a fost ARESTAT PREVENTIV pentru luare de mita

Ionut Ionescu, consilier local in Ploiesti si angajat al S.C Hidro Prahova S.A, firma la care actionar este Consiliul Judetean Pravoha, a fost arestat preventiv, vineri, de Tribunalul Prahova. El a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene. 

Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis, vineri, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita. 

CITESTE SI: CONSILIERUL LOCAL IONUT IONESCU A FOST RETINUT DE DNA PLOIESTI PENTRU LUARE DE MITA 

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Ploiesti.

Consilierul local liberal Ionut Ionescu a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA Ploiesti, dupa ce a fost audiat timp de patru ore.

Potrivit unui comunicat al DNA, Ionut Cristian Ionescu este acuzat de trei infractiuni de luare de mita, comise in calitate de manager al Unitatii de Implementare a proiectului “Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova” in cadrul S.C. Hidro Prahova S.A, firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, alaturi de mai multe consilii locale din acest judet.