PLOIESTI: SCANDAL provocat de doi BARBATI care insoteau o PACIENTA la Spitalul Judetean de Urgenta

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au solicitat interventia Politiei, luni, dupa ce doi barbati care venisera la spital impreuna cu o tanara adusa cu o ambulanta au inceput sa faca scandal pe motiv ca nu au fost lasati sa intre sa discute cu pacienta.

Politistii de la Sectia 2 Ploiesti au fost solicitati sa intervina, luni, pentru a aplana un scandal izbucnit la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din oras, unde doi barbati, veniti la spital impreuna cu o tanara de 21 de ani, faceau scandal pe motiv ca nu au fost lasati sa intre la UPU sa discute cu femeia, informeaza Mediafax.

CITESTE SI: SCANDAL cu IMPUSCATURI intr-un BAR din BUCURESTI

Potrivit politistilor, cei doi barbati se manifestau violent verbal, cadrele medicale solicitand interventia oamenilor legii.

Unul dintre barbati a fost amendat pentru tulburarea ordinii si linistii publice, ambii fiind indepartati din zona.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, medicul Alexandru Baloi, a declarat ca tanara, care ajunsese la spital cu o ambulanta, a fost transferata de la Unitatea de Primiri Urgente la sectia de psihiatrie a spitalului, situata in alta cladire, in alt cartier al orasului, ea fiind trimisa cu o autosanitara escortata de Politie.

CITESTE SI: BATAIE intre CLANURI pe strazile din sectorul 2 al Capitalei: CINCI persoane au fost RANITE in conflict

Aceasta nu este pentru prima data cand apartinatori veniti la spital dupa pacienti fac scandal in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. In urma cu cateva saptamani un medic al unitatii sanitare a fost ranit, el suferind fracturi la un picior, dupa un scandal provocat de rudele unei paciente.

Sursa foto www.andalex-constanta.ro