PLR a votat pentru intrarea la GUVERNARE! TARICEANU: Am vorbit despre refacerea USL-ului

Tariceanu: Dosarul de inregistrare al PLR a fost depus din nou la Tribunal

CALIN POPESCU TARICEANU, liderul PLR, a declarat marti ca membrii formatiunii pe care o conduce a votat pentru intrarea la guvernare si a admis faptul ca in cadrul sedintei PLR s-a discutat si despre o eventuala refacere a USL-ului.

Potrivit unor surse politice, liderii PLR au votat inceperea discutiilor despre intrarea la guvernare, insa acest lucru se va produce deabia dupa turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE. 

“In cadrul sedintei am discutat cu colegii mei si despre o eventuala refacere a USL-ului dupa alegerile din 16 noiembrie”, a recunoscut Calin Popescu Tariceanu la finele intalnirii de astazi a PLR. O alta decizie luata de membrii PLR a fost aceea de sustinere totala a candidatului PSD-UNPR-PC in turul II al alegerilor prezidentiale.

CITESTE SI: TARICEANU: Obiectivul meu este evitarea oricarui risc de perpetuare a regimului BASESCU 

“Am prezentat colegilor mei punctul de vedere pe care vreau sa-l sustin dupa-amiaza la reuniunea la care voi participa impreuna cu reprezentantii PSD, PC, UNPR si UDMR. Acest punct de vedere este axat pe obiectivul principal pe care il avem in momentul de fata, pe care trebuie sa-l atingem, anume castigarea alegerilor prin eliminarea oricarei posibilitati ca regimul Basescu sa se reproduca sub o forma sau alta, ma refer aici la domnul Iohannis, si le-am cerut colegilor mei sa imi dea un mandat in acest sens, pe care mi l-au acordat”, a spus Tariceanu, dupa sedinta de marti a PLR.

De asemenea, el le-a cerut membrilor partidului sa se mobilizeze in campania pentru turul doi.

CITESTE SI: Ponta, ATAC la Partidul Popularilor Europeni

“In acelasi timp le-am cerut sa se mobilizeze cu toate fortele in cele doua saptamâni de campanie care urmeaza, pentru ca batalia continua, nu este castigata dinainte. Ponta are un avans, as spune important, aproape un milion de voturi diferenta intre el si Iohannis, care este pe locul doi, si intotdeauna trebuie sa nu-ti subapreciezi adversarul si trebuie sa te mobilizezi mult mai bine pentru a obtine victoria. Acest mandat este pentru a ne mobiliza si a-i da posibilitatea celui care reprezinta alternativa la regimul Basescu sa invinga”, a explicat liderul PLR.

Sursa foto: jurnalul.ro