PLR si PC au pus la punct ultimele detalii privind FUZIUNEA

Conducerile PLR si PC au avut, marti, o sedinta comuna pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la fuziunea celor doua partide, la statutul noului partid si la programul politic al acestuia, informeaza un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, conducerea noului partid va fi asigurata de doi copresedinti.

“Fuziunea PLR — PC a intrat in linie dreapta. (…) O comisie mixta, formata din opt membri ai PLR si opt membri ai PC a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid si programul politic al acestuia. Precizam ca va fi o fuziune intre cele doua partide politice si nu o alianta. Conducerea noului partid va fi asigurata de catre doi copresedinti”, se arata in comunicatul de presa.

CITESTE SI: TARICEANU, dezbateri despre FUZIUNEA PLR-PC la Congresul PLR

Obiectivul fuziunii PLR — PC este acela de a consolida o a treia forta pe scena politica din Romania, “o forta etica de centru”.

“Membrii comisiei mixte PLR — PC au sustinut ca obiectivul este de a consolida o a treia forta politica a tarii, o forta etica de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucreaza in serviciul public, a intreprinzatorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a romanilor pentru care libertatea individuala este pusa cu adevarat in valoare prin asumarea activa a responsabilitatii pentru propriul destin, pentru soarta comunitatii si prosperitatea natiunii”, se mai arata in comunicat.

Sursa foto www.portaluldestiri.ro