PLUMB, ATAC INCREDIBIL la adresa PNL pe marginea adoptarii CODULUI FISCAL: PNL se SINUCIDE POLITIC. Isi RENEAGA votul din Parlament

ROVANA PLUMB a lansat duminica un atac la adresa liberarlilor, in cadrul unei conferinte de presa. PLUMB afirma ca noul PNL se sinucide politic si isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Guvernul PONTA alege legitimitatea deciziilor in acest caz, mai sustine presedintele interimar al PSD, informeaza B1 TV.

”Chiar daca este duminica, chiar daca este o zi torida, am considerat ca este extrem de important sa va transmit ingrijorarea atat a mea, cat si a colegilor mei, care ne fac sa ne intrebam cat mai poate dura batjocora PNL-PDL. 

Atutidunea partidului condus de ALINA GORGHIU, intesat cu cei care au distrus Romania si i-au umilit pe romani fata de Codul Fiscal, nu fac decat sa riste un moment important al Romaniei, cel mai important din 11 ani.

Exact in perioda cand guvernul PONTA pregateste actele normative care cuprind masurile prin care se aduc catre romani beneficiile cresterii Romaniei, PNL au decis sa le spuna romanilor ca nu merita sa benficieze de reducerile taxelor, nu merita sa plateasca taxe mai mici, ca nu merita sa aiba preturi mai mici in magazine si o reducere cu 5 la suta. Puneau 5 la suta la TVA exact in ziua cand se taiau salariile.

CITESTE SI: GORGHIU: EXCLUD ideea unei asumari de raspundere a Guvernului. Este un SANTAJ RIDICOL al lui Ponta

Suntem in fata unei uriase farse politice care imi aduce aminte de doamna Anstase, care a fraudat voturile din Parlament la legea pensiei”, a declarat aceasta.

ROVANA PLUMB a mai spus ca va fi postata pe site-ul partidului o lista cu toti liberalii care au votat pentru adoptarea Codului Fiscal.

Aceasta a precizat ca 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea Codului Fiscal.

”Desigur, ALINA GORGHIU nu a fost prezenta la vot, dar a declarat ca PNL va vota pentru codurile fiscale. Ieri, ALINA GORGHIU spunea ca exclude o asumare de raspundere a guvernului. In numele cui vorbeste ALINA GORGHIU?

Cum sa nu existe acord intre partide cand tocmai reprezentantii partidelor din parlament au votat pentru adoptarea Codului Fiscal?

Nu este treaba noastra sa le purtam de grija celor din PNL care se sinucid politic. Guvernul PONTA, guvernul Romaniei este obligat sa tina cont de votul dat in Parlament si nu de optiunile politice. Guvernul PONTA are toata legitimitatea deciziilor sa promoveze si sa implementeze masurile cuprinse in Codul Fiscal.”, a mai afirmat aceasta.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB: O guvernare condusa de CATALIN PREDOIU, ar insemna sa NU SE REDUCA TVA, CAS

”Romania este pregatita astazi sa poata sa adopte masurile din Codul Fiscal, si nu o spunem noi, o spun analistii economici. Acest cod fiscal pregateste ca Romania sa inregistreze in 2016 o crestere economica. Au crescut investiile straine directe. Am propus toate acest masuri pentru ca ne pasa de prezentul si viitorul fiecarui roman. Celor care se gandesc sa faca opozitie la aceste coduri le pasa doar de interesul personal si jocurile politice. Asa se facea si in regimul BASESCU. Facem apel la ratiune si responsabilitate: nu va mai bateti joc de romani”, a conchis PLUMB.

Sursa foto RomaniaTV