PLUMB, despre posibilitatea revocarii lui ZGONEA: PSD este un PARTID UNIT, nici NU am auzit astfel de comentarii

 Presedintele interimar al PSD ROVANA PLUMB a declarat miercuri, raspunzand la o intrebare in acest sens, ca nu s-a luat in discutie revocarea lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce presa a relatat ca o parte dintre colegii sai sunt nemultumiti de faptul ca acesta a convocat plenul comun pentru votul la numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU. 

“Partidul social-democrat este un partid unit si nu s-a luat in discutie si nici nua am auzit astfel de comentarii”, a raspuns Plumb la finalul unei conferinta de presa, intrebata de o posibila sanctiune la adresa lui Zgonea, cel care a convocat plenul comun reunit pentru votul in cazul numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE.  

“Colaborarea in coalitia de guvernare merge foarte bine pe temele de guvernare, pe temele de interes ale cetatenilor – locuri de munca, politici fiscale, pensii, salarii, scaderea pretului la medicamente si dirijarea bunastarii cresterii economice catre cetateni” a mai spus Plumb, referindu-se astfel la faptul ca UNPR a votat pentru numirea lui Ungureanu, in timp ce PSD a boicotat sedinta de plen comun. 

“Consideram ca PSD nu are nimic de explicat in legatura cu votul pentru sefia SIE. Ne-am respectat decizia, PSD este coerent si consecvent in actiunile politice” a afirmat cea care ii tine locul lui Victor Ponta in fruntea partidului pana la intoarcerea acestuia din Turcia. 

Sursa foto www.realitatea.net