PLUMB: “E programat un Birou Politic National luni, la ora 14.00, dar e posibil sa ne vedem si mai devreme”

ROVANA PLUMB a vorbit in cadrul emisiunii “Romania, acum” despre o posibila demisie a premierului VICTOR PONTA.

“Din punct de vedere procedural, Camera Deputatilor e cea care poate lua decizia intr-un fel sau altul. Am vazut decizia Curtii Constitutionale din 2008 si lasa la latitudinea Parlamentului decizia privind analiza situatiei. Din punctul meu de vedere cred ca trebuie in continuare sa continuam acest mandat al guvernului Ponta, cu Ponta prim ministru pentru ca avem o responsabilitate fata de cetatenii care ne-au dat increderea in 2012”, sustine ministrul Muncii.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, URMARIT PENAL pentru SPALARE de BANI si EVAZIUNE FISCALA. CEREREA DNA a ajuns la Camera Deputatilor. UPDATE

PLUMB vorbeste si despre o sedinta – “e programat un Birou Politic National luni, la ora 14.00, dar e posibil sa ne vedem si mai devreme. Nu s-a luat aceasta decizie, suntem in discutii, sa vedem ce spune si biroul Camerei Deputatilor de la ora 17.00”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

In ceea ce priveste motiunea depusa de PNL, social democrata spune ca “sunt convinsa ca majoritatea parlamentara pe care guvernul se bazeaza e stabila, iar motiunea nu va putea trece. Subiectul nu are legatura cu guvernarea. Nicaieri in Uniunea Europeana, guvernul nu da ordonante in ce priveste o lege electorala sau alta. E atributul unui Parlament. Din punctul meu de vedere e o motiune impotriva Parlamentului, nu impotriva guvernului”.

Sursa foto www.b1.ro