PLUMB o ATACA pe GORGHIU: Sa nu vorbeasca despre DEMISIILE altora; nu a lamurit IMPLICAREA sa in cazul Turceni-Electrica

Presedintele Consiliului National al PSD, ROVANA PLUMB, sustine ca ALINA GORGHIU este ”ultima persoana care are legitimitatea sa vorbeasca” despre demisia premierului Victor Ponta in conditiile in care ea ”nu a lamurit implicarea sa in cazul Turceni – Electrica”.

Intr-un comunicat transmis vineri, ROVANA PLUMB afirma ca, atata timp cat are sustinerea Parlamentului, VICTOR PONTA trebuie sa ramana premier, iar pentru orice discutii de ordin legal exista proceduri, care se respecta.

CITESTE SI: PNL: VICTOR PONTA trebuie sa DEMISIONEZE IMEDIAT 

”Doamna ALINA GORGHIU, sa nu vorbeasca despre demisiile altora. Nu a lamurit implicarea sa in cazul Turceni — Electrica. Doamna copresedinta a PNL tace si astazi in privinta dezvaluirilor facute de presa si de colegi politicieni cu privire la implicarea sa in procesul Turceni — Electrica. Doamna GORGHIU este ultima persoana care are legitimitatea sa vorbeasca acum. Doamna GORGHIU oricum nu pare sa aiba intelegere asupra a ceea ce inseamna votul Parlamentului, in conditiile in care s-a aliat cu PDL, impotriva votului oamenilor, dar si votului acordat de Legislativ, in 2012”, declara ROVANA PLUMB in comunicatul citat.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

 Sursa foto www.hotnews.ro