PLUMB: PNL-ului nu-i pasa daca PONTA e vinovat sau nu. Pe PNL-isti ii interesează sa dea jos un GUVERN

ROVANA PLUMB a sustinut o conferinta de presa dupa afirmatiile facute la ora 14:00 de catre copresedintii PNL, ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA.

”Ei (liberalii) nu spun nimic despre faptul ca IOHANNIS a candidat avand un dosar pe rol la ICCJ, ca BASESCU s-a adapostit 10 ani de unele dosare in spatele functiei si ca iubeste justitia doar cand nu se leaga de UDREA, ca PREDOIU este cercetat in Gala Bute. GORGHIU si ATANASIU trebuie sa dea si ei explicatii pentru contractele cu Electrica”, a declarat ROVANA PLUMB, in cadrul unei conferinte de presa, ea afirmand si ca ”nu e normal sa i se ceara demisia din functie pentru o problema pentru care nici nu a apucat sa-si expuna punctul de vedere”.

”Cei din PNL vor intai demisia lui PONTA, sa se darame un guvern si o majoritate dorita de oameni si sa se anuleze un program politic, pentru ca apoi PONTA sa se duca la procurori si sa-si demonstreze nevinovatia pentru ca atunci sa nu-si mai poata repara prejudiciul. Guvernarea si lucrurile politice se vor tine in PSD separat de subiectul juridic. Ponta nu trebuie sa demisioneze pt a-si demonstra apoi nevinovatia pentru ca PNL-ului nu-i pasa daca e vinovat sau nu .Pe penelisti ii intereseaza doar sa dea jos un guvern si sa puna om care sa le serveasca interesele”, a acuzat PLUMB.

CITESTE SI: LIVE TEXT PNL CONTRAATACA! ALINA GORGHIU: PONTA a luat OSTATIC statul ROMAN. UPDATE

”Vorbim de oameni foarte puternici, baieti destepti care simt ca pierd accesul la resurse pe masura ce statul se intareste. Simt ca nu mai pot face evaziune, ca nu mai pot fura din TVA, ca nu mai au control asupra companiilor de stat, ca nu mai pot exporta din paduri, ca nu mai au control pe piata energiei. Ei pierd sute de milioane de euro pentru ca nu mai sunt lasati sa fure. Ei vor sa perverteasca justitia si statul roman”, a avertizat ROVANA PLUMB.

”Cea mai importanta valoare a PSD e solidaritatea. PSD e un partid puternic care a rezistat multor atacuri, e un partid incercat, cu experienta. El si-a asumat misiunea de a relansa economia, de a creste nivelul de trai al Romaniei, de a construi o Romanie echitabila, iar beneficiile cresterii economice sa fie distribuite echitabil catre toti romanii. Romanii ne-au votat in 2012 pentru a avea un trai mai bun si facem acest lucru in fiecare zi”, a mai declarat PLUMB.

CITESTE SI: GORGHIU: PONTA nu mai e CREDIBIL. PNL nu mai recunoaste LEGITIMITATEA lui PONTA ca premier

Intrebata de protestele ce au avut loc in Piata Victoriei, dupa discursul lui VICTOR PONTA, PLUMB a raspuns: ”Protestele sunt normale. PSD nu intentioneaza sa formeze contraproteste. Politica se formeaza in Parlament”.

Intrebata daca nu exista temeri ca unii membri ai majoritatii vor trada, ROVANA PLUMB a raspuns: ”Sunt convinsa ca fiecare membru din majoritate are constiinta faptului ca trebuie sa asiguram stabilitatea. Majoritatea nu a demostrat pana acum decat ca e stabila”.

Despre intrunirea de maine a membrilor PSD, ea a spus ca deciziile luate vor fi politice si ca se vor axa pe strategia de a guverna si mai bine pentru a raspunde nevoilor cetatenilor.

Relatia presedinte-premier va ramane una corecta, a mai precizat ROVANA PLUMB in final.

Sursa foto www.romaniatv.net