PLUMB: PSD nu are nimic de explicat in legatura cu votul pentru sefia SIE

Presedintele interimar al PSD, ROVANA PLUMB, a declarat miercuri, sa partidul pe care il conduce nu are de dat explicatii in urma votului din Parlament cu privire la numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU la conducerea Serviciului de Informatii Externe. PSD si-a respectat decizia luata, afirma PLUMB.

”PSD nu are nimic de explicat in legatura cu votul pentru sefia SIE. Ne-am respectat decizia. Cei care au ceva de explicat sunt cei care l-au propus si s-au bucurat ieri (marti – n.r.) pentru alegerea sa. Domnul presedinte Klaus Iohannis a facut propunerea de o maniera care ne aminteste de fostul presedinte. Alina Gorghiu s-a bucurat ieri ca atunci cand era ales Emil Boc. Le urez succes in a explica cum aceasta este o politica diferita de cea a fostului presedinte”, a declarat liderul interimar al social-democratilor.

CITESTE SI: UNGUREANU: Voi avea o relatie foarte buna de COLABORARE INSTITUTIONALA cu presedintele si cu ORICINE VA FI PREMIER

Rovana Plumb a mai precizat ca in cadrul coalitiei de guvernare colaborarea este foarte buna.

”Colaborarea in coalitia de guvernare merge foarte bine pe teme de interes pentru cetateni”, a spus presedintele interimar al PSD.

Referitor la data in care premierul Victor Ponta se va intoarce in tara, Rovana Plumb a precizat ca doar medicii sunt in masura sa ia aceasta decizie.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU a devenit noul DIRECTOR al SIE. UPDATE

”Doar medicii pot decide cand domnul presedinte si premier Victor Ponta se intoarce in tara”, a precizat Rovana Plumb.

Sursa foto www.ziuanews.ro