PMB: 60 de UTILAJE de DESZAPEZIRE actioneaza in prezent in Capitala

Un numar de 60 de UTILAJE de DESZAPEZIRE actioneaza in prezent cu materiale antiderapante in toate cele sase sectoare ale Bucurestiului, se arata intr-un comunicat remis sambata presei de Primaria Capitalei.

“Avand in vedere precipitatiile sub forma de ninsoare cazute in ultimele ore si conform solicitarilor primarului general, SORIN OPRESCU, facute in cadrul sedintei operative de ieri, 24 octombrie, operatorii de deszapezire au intervenit odata cu aparitia fenomenelor meteorologice specifice iernii”, se spune in comunicat.

Citeste si: COD GALBEN de NINSOARE si VANT PUTERIC pentru Bucuresti si alte cinci judete

Astfel, in prezent, conform raportarii operatorilor de salubrizare si deszapezire, sunt in teren 60 de utilaje. In Sectorul 1, Romprest actioneaza cu zece utilaje in teren, cu materiale antiderapante. In Sectorul 2, firma Supercom intervine cu 14 utilaje in teren, cu materiale antiderapante. In Sectorul 3, Rosal Grup are in teren 12 utilaje, care intervin cu materiale antiderapante. Totodata, in Sectorul 4, REBU actioneaza cu 12 utilaje in teren, cu materiale antiderapante. In Sectorul 5, firma Romprest are sase utilaje in teren cu materiale antiderapante. In Sectorul 6, Urban a scos sase utilaje in teren cu materiale antiderapante.

Citeste si: Primaria Capitalei cere RADET Bucuresti sa dea drumul la CALDURA de SAMBATA

“Se actioneaza pe toate arterele unde se impun tratamente cu materiale antiderapante, cu prioritate in rampe, pante, poduri si, in functie de evolutia fenomenelor meteorologice, numarul utilajelor se va suplimenta. Daca acumularile de zapada vor impune interventia plugurilor, operatorii de deszapezire vor scoate in teren si utilajele de pluguit”, se mai spune in comunicat.

Sursa foto: digi24.ro