PMB: Asociatiile de proprietari care nu au avut APA CALDA vor plati facturi MAI MICI la energia termica

Valorile facturilor la energie termica pentru asociatiile de proprietari din sectoarele 2, 3 si 4 care nu au avut saptamana trecuta apa calda vor fi diminuate, se arata intr-un comunicat remis miercuri presei de Primaria Capitalei.

Potrivit sursei citate, masura va fi aplicata in conformitate cu prevederile art. 8. pct. 3 lit. a din Ordinul 438/2008 privind aprobarea Contractului Cadru de furnizare a energiei termice.

Citeste si: Bucurestenii ar putea sa nu plateasca la pretul de apa calda consumul pentru zilele in care nu au avut-o, sustine Oprescu

Valorile facturilor la energia termica vor fi diminuate pentru perioada in care agentul termic (apa calda) nu a fost furnizat in parametrii tehnici contractuali.

Citeste si: RADET Bucuresti, pasibila de AMENDA. ANPC verifica daca oprirea APEI CALDE a fost o PRACTICA COMERCIALA CORECTA

Diminuare va fi acordata la solicitarea asociatiilor de proprietari din zonele afectate, respectiv sectoarele 2, 3 si 4. In acest sens, presedintii asociatiilor de locatari trebuie sa se adreseze in scris catre RADET.

Sursa foto: programepc.net