PMB prelungeste din nou perioada de eliberare a AUTORIZATIILOR TAXI

Primaria Capitalei a decis sa prelungeasca perioada de eliberare a AUTORIZATIILOR TAXI pana la data de 22 mai, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

Conform sursei citate, decizia a fost luata din cauza volumului mare de activitate generat de verificarea amanuntita a documentelor depuse la dosarele de vizare, a dosarelor incomplete pentru care se transmit adrese si a completarilor care intarzie procesul de solutionare a dosarelor.

Citeste si: Eliberarea AUTORIZATIILOR TAXI, prelungita de PMB

La eliberarea autorizatiilor prelungite, operatorii sunt rugati sa prezinte urmatoarele documente: AUTORIZATIA TAXI veche in original, certificatul de inmatriculare a autovehiculului, inclusiv anexa cu ITP taxi valabila, in original, politia de asigurare RCA, in copie, si contractul de asigurare, valabil, privind accidentele persoanelor si a bagajelor transportate, in copie.

Citeste si: TAXIMETRISTII bucuresteni, asteptati sa-si prelungeasca AUTORIZATIILE

Pe parcursul perioadei de eliberare, transportatorii vor avea la bordul autovehiculului AUTORIZATIILE TAXI noi, in original, pentru cei care le-au ridicat, AUTORIZATIILE TAXI vechi, in original si bonul de depunere pentru vizare, pentru cei care nu le-au ridicat.

Odata cu incheierea procesului de eliberare a autorizatiilor, toti transportatorii sunt obligati sa aiba la bordul autovehiculului autorizatia noua in original.