PMP a devenit MEMBRU cu drepturi depline in PPE

Partidul Miscarea Populara (PMP) a devenit, joi, membru cu drepturi depline al Partidului Popular European (PPE), se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii politice.

“Presedintele PMP, ELENA UDREA, a intreprins astazi, 11 septembrie 2014, o vizita de lucru la Bruxelles in care a avut intalniri importante cu liderii Partidului Popular European. Printre acestia, presedintele PPE, JOSEPH DAUL, si secretarul general, ANTONIO LOPEZ-ISTURIZ. Una dintre principalele teme abordate a fost afilierea oficiala a Partidului Miscarea Populara la PPE, dupa ce europarlamentarii partidului, Siegfried Muresan si CRISTIAN PREDA, s-au inscris inca din luna iulie in grupul popular. Aceasta decizie a fost oficializata la sfarsitul Adunarii Politice de astazi a PPE (forul de conducere si de decizie in astfel de cazuri) printr-un vot in unanimitate. PMP a devenit astfel membru cu drepturi depline al PPE”, se spune in comunicat.

Citeste si: PNL a fost admis OFICIAL in PPE

Potrivit sursei citate, ELENA UDREA le-a transmis reprezentantilor PPE sa aiba incredere ca il va invinge pe VICTOR PONTA.

“De 10 ani ma lupt cu socialistii din Romania, cu toti reprezentantii sai si niciodata nu am dat un pas inapoi. Cei de la Bruxelles se bat uneori cu o forma de socialism democratic, dar adevarul este ca noi, in tara, ne luptam cu o stanga nereformata si anti-democratica, avandu-l ca varf de lance pe VICTOR PONTA. Le-am transmis tuturor reprezentantilor PPE sa aiba incredere in mine ca il voi invinge si voi mentine tara pe cursul corect setat de Presedintele Traian Basescu”, a declarat ELENA UDREA.

Citeste si: ANCA BOAGIU: PPE va aproba joi afilierea PNL si PMP

Presedintele PMP a insistat si pe rolul extrem de important pe care il va avea formatiunea pe care o conduce in viata politica tarii, dar si in ecuatia viitoarelor alegeri europarlamentare.

“PMP are acum doar doi europarlamentari. Am insa incredere ca peste 5 ani acest partid va fi formatiunea politica din Romania care va trimite cei mai multi reprezentanti in Parlamentul European. Primirea in PPE reprezinta o recunoastere a muncii si eforturilor noastre, dar si a potentialului urias pe care il are acest partid”, a concluzionat presedintele PMP.

Reprezentantii PPE cu care s-a intalnit Elena Udrea i-au urat acesteia succes in competitia electorala din aceasta toamna, conform sursei citate.

Din delegatia PMP la Bruxelles au facut parte si secretarul general al partidului, Cristian Petrescu, presedintele Organizatiei de Bucuresti, Daniel Geanta, si europarlamentarul Siegfried Muresan.