MITING de PROTEST organizat de PMP la PALATUL VICTORIA. Incidente si TRAFIC BLOCAT. UPDATE

Presedintele PMP, EUGEN TOMAC, a anuntat organizarea unui miting, duminica, la care ii invita pe toti romanii care sustin DEMISIA lui VICTOR PONTA din fruntea Guvernului, dupa punerea sa sub URMARIRE PENALA de catre procurorii DNA.

UPDATE 12.15: PMP, in calitate de organizator al MITINGULUI de PROTEST din Piata VICTORIEI, s-a ales cu o amenda in cuantum de 10.000 de lei pentru nerespectare legii nr.60 referitoare la nerespectarea regulilor organizatorice.

UPDATE 12.00: TRAFICUL s-a BLOCAT in zona PIETEI VICTORIA, fortele de ordine fiind nevoite sa intervina in forta. Printre cei care au fost contrati de jandarmi se afla si presedintele PMP, EUGEN TOMAC. Liderul politic a rupt cordonul facut de jandarmi si a patruns pe carosabil, ulterior fiind foarte rapid prins de oamenii de ordine

STIRE INITIALA

Mitingul va avea loc duminica, cu incepere de la ora 12:00, in PIATA VICTORIEI, se arata intr-un comunicat remis presei de PMP.

“Asistam la o premiera in istoria Romaniei, cand un prim-ministru aflat in functie este acuzat de fapte grave de coruptie. Romania nu este a unui grup de politruci din PSD, este tara noastra, a tuturor celor care vrem sa o schimbam in bine, a tuturor celor care o pretuim, a tuturor celor care platim onest taxele si impozitele, a tuturor romanilor care cred in democratie si in destinul european!

CITESTE SI: LIVE TEXT: SEDINTA COALITIEI s-a INCHEIAT. PONTA: ACUZAREA mea are ca scop schimbarea GUVERNULUI. UPDATE 

VICTOR PONTA s-a compromis de mult timp, dar acum risca sa compromita toata tara! Cred ca este datoria noastra sa demonstram ca, prin atitudine si implicare, putem schimba din temelie clasa politica dominata de o gandire mostenita din epoca comunista!

Romani, daca va pasa de viitorul nostru si vreti sa construim impreuna o alta Romanie, veniti maine in strada pentru a protesta democratic impotriva unui prim-ministru impostor, care vrea sa ne tina in izolare si umilinta!”, se arata in comunicatul citat.

Vineri seara, proteste similare au fost organizate la Bucuresti si la Cluj. DNA a anuntat, vineri, ca VICTOR PONTA este URMARIT PENAL pentru FALS in INSCRISURI, EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI, fapte comise in urma cu mai multi ani, cand era avocat, si a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea URMARIRII PENALE pentru conflict de interese, infractiune comisa in timpul mandatului.

CITESTE SI: Noi PROTESTE de STRADA pentru DEMISIA lui VICTOR PONTA, duminica seara 

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat DEMISIA, dar VICTOR PONTA a refuzat sa si-o dea, spunand ca doar Parlamentul il poate demite.

Si liderii PNL au cerut pe mai multe voci DEMISIA PREMIERULUI, in timp ce toti liderii PSD s-au solidarizat cu seful lor de partid. Luni, subiectul va fi discutat la sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Sursa foto: realitatea.net