PMP ii cere demisia lui Cristian Preda din Parlamentul European

PMP ii cere demisia lui Cristian Preda din Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara (PMP) ii cere demisia de onoare lui Cristian Preda din Parlamentul European, motivand ca acesta a fost exclus din partid, iar contestatia sa a fost respinsa de Comisia de Arbitraj.

Intr-un comunicat transmis presei, PMP arata ca Cristi Preda a castigat postul de europarlamentar primul mandat de europarlamentar cu sprijinul PDL, dupa care a inceput sa critice partidul care l-a trimis in Parlamentul European, iar la PMP a repetat acelasi comportament. PMP ii cere lui Cristi Preda sa demisioneze si sa lase loc urmatorului clasat pe liste. 

PMP precizeaza ca Preda a fost exclus din PMP, iar contestatia sa privind decizia de excludere a fost respinsa de Comisia de Arbitraj si Integritate a partidului.

Citeste si: CRISTIAN PREDA: TRAIAN BASESCU nu cred ca trebuia sa mearga la CONGRESUL ‪‎PMP

“Domnul Cristian Preda a castigat primul mandat de europarlamentar cu sprijinul PDL, dupa care a inceput sa critice partidul care l-a trimis in Parlamentul European. La PMP a repetat acelasi comportament. Dupa ce s-a vazut cu un mandat in Parlamentul European, a adus jigniri publice grave partidului si membrilor, cu efortul carora a obtinut aceasta pozitie importanta la Bruxelles”, se arata in comunicat.

PMP solicita “demisia de onoare” a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe listele Partidului Miscarea Populara. “In caz contrar, apreciem ca domnul europarlamentar Cristian Preda este lipsit de onoare”, mentioneaza sursa citata.