PMP ii da BRANCI lui TURCESCU: DEZAMAGITULE, daca nu-ti CONVINE, PLEACA!

Purtatorul de cuvant al PMP, Magda Bistriceanu, a spus ca deputatul Robert Turcescu ar trebui sa plece din partid daca nu se mai simte reprezentat de Traian Basescu ca urmare a amendamentelor depuse de fostul presedinte la legea gratierii, informeaza Evenimentul Zilei.

“Mesaj pentru dezamagitul Turcescu! Cand nu te mai simti reprezentat de cineva si nu te mai regasesti undeva, PLEACA! Stiu ca iti este bine in Parlament, unde ai ajuns cu ajutorul domnului Traian Basescu, dar acolo sunt “oamenii aia rai si corupti care dau legi proaste”, Roberte! Tu esti un om de valoare, un ofiter corect si nu te poti compromite!”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.

“Esti precum Ponta, faci opozitie la Traian Basescu cum face el la Dragnea, pe Facebook pentru ca da bine si esti in trend…P.S: eu cand nu m-am simtit reprezentata, de ceva sau cineva, am decis sa plec. Dar si pentru asta trebuie sa ai sange in instalatie…parerea mea!”, a mai scris ea.

“E Zmeu pe Facebook, la sedinte e mielusel! Un barbat adevarat isi asuma intodeauna faptele! In urma cu o luna plangea pe umarul puscariasilor pe la B1, dupa care dadea o fuga in Piata Victoriei sa faca un selfie..#rezist”, a mai afirmat purtatorul de cuvant al PMP, potrivit sursei citate.

De unde a plecat scandalul

Turcescu l-a criticat deschis pe Traian Basescu pentru amendamentele propuse de fostul presedinte la proiectul Legii gratierii. „In ceea ce ma priveste, cand am devenit deputat PMP asa am inteles sa-mi asum mandatul pentru urmatorii patru ani: am fost, sunt si voi ramane un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara”, a comentat Robert Turcescu.

Intrebat ce parere are despre afirmatiile lui Turcescu, cu privire la o disparitie a PMP in cazul in care partidul nu face o opozitie vadita la PSD inclusiv pe tema gratierii, fostul presedinte Traian Basescu a raspuns: “Nu vreau sa etichetez o asemenea afirmatie. Dumnezeu sa-i dea omului suficienta capacitate de analiza, sa inteleaga cine e Basescu. Eu nu-s nici Turcescu, nici Tatarescu. Sunt Traian Basescu, care are punctele lui de vedere si o experienta politica uriasa.

Stiu care sunt problemele statului si vreau  sa le indreptam.” Basescu a mai precizat ca pozitia exprimata de Eugen Tomac a fost discutata in prealabil cu acesta. “Lui Tomac eu i-am cerut sa faca anuntul asa, ca e o initiativa a mea si nu a partidului”, a mai precizat presedintele PMP.

Sursa foto: cotidianul