PMP, la CHISINAU pentru lansarea candidatilor

Elena BASESCU, Elena UDREA, Cristian Preda si Theodor Baconschi au fost cei mai importanti reprezentanti ai PMP la Chisinau in cadrul evenimentului de lansare a candidatilor pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. La eveniment au participat peste 200 oameni.

Mesajul promovat de reprezentantii formatiunii a fost de sustinere a apropierii Republicii Moldova de UE si de integrare ulterioara a acesteia si regasirea celor doua state romanesti in interiorul Uniunii Europene.

“Viitorul nostru este impreuna. Am venit cu un mesaj cat se poate de sincer. Am venit cu oameni valorosi din Romania, dar si de la Chisinau, impreuna cu europarlamentari importanti care au luptat pentru vectorul european al Republicii Moldova”, a declarat liderul formatiunii, Eugen Tomac.

Citeste si: CAMPANIA ELECTORALA pentru alegerile partiale parlamentare si locale incepe sambata

In acelasi timp, europarlamentarul Cristian Preda, care este primul pe lista PMP, a aratat cat de importante sunt alegerile pentru Parlamentul European pentru statele membre ale UE, dar si pentru Republica Moldova.

“Alegerile pentru PE sunt, intr-un sens, mai importante decat cele nationale, pentru ca vor determina viitorul intregii Europe, ceea ce va influenta si viitorul fiecarui stat in parte, dar si a celor din Parteneriatul Estic”, a declarat Preda.

Europarlamentarul Elena Basescu a aratat ca PMP si-a asumat sa continue proiectele initiate de presedintele Traian Basescu in Republica Moldova.

Citeste si: RAMONA MANESCU: Nu avem politici si strategii coerente in domeniile prioritare

“Datorita muncii lui Traian Basescu, Republica Moldova se afla cu un picior in UE. Vizele s-au liberalizat, urmeaza semnarea Acordului de asociere. Este aproape sa se indeplineasca un deziderat vechi de 70 de ani, sa ne intalnim romani si basarabeni, din nou, ca fratii, de data aceasta in UE’, a declarat aceasta.

Sursa foto: ziaruldegarda.ro