PMP, lansarea candidatilor pentru europarlamentare: Muzica din anii ’90, dansatori si veselie

Partidul Miscarea Populara isi lanseaza, chiar in aceste clipe, candidatii pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai. E un eveniment fara precedent in Romania: Udrea si compania s-au mutat in Centrul Vechi unde se asculta muzica dance si se admira spectacolul de lumini. Printre picaturi, au loc discursurile candidatilor.

Chiar daca nu candideaza la europarlamentare, Elena Udrea este vocea de forta in Miscarea Populara. De altfel, primul discurs la evenimentul din aceasta seara a fost tinut de blonda politicii romanesti.

“Am vrut sa fim in fata electoratului, un electorat informat, oameni care la ora aceasta se gasesc in Centrul Istoric. Sunt si foarte multi straini la aceasta ora, aici. Noi candidam pentru Parlamentul European, asa ca ne bucuram  ca ne vedem cu strainii.

Noi vrem sa facem o schimbare”, si-a inceput discursul Elena Udrea.

Citeste si: Udrea il compara pe Ponta cu fostul dictator Nicolae Ceausescu

“Nu am pus pe liste rude, sotii, frati, surori. Noi ne dorim sa schimbam Romania. Vrem sa raspundem asteptarilor romanilor, ca dupa noiembrie 2014, Romania sa poata continua pe un drum al modernizarii, ca vom continua sa luptam impotriva coruptiei”, a mai spus fostul ministru al Turismului.

Alaturi de Elena Udrea a stat tot timpul, Cristian Preda, primul pe lista PMP pentru europarlamentare. La eveniment a participat si fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, a saptea pe lista pentru PE.

“Miscarea Populara inseamna viitorul”, a declarat fosta conducatoare a tenisului romanesc.

Sursa foto: captura Realitatea Tv