PMP se leapada de ELENA UDREA: Ne DELIMITAM in TOTALITATE !

ELENA UDREA,  fost presedinte al PMP, a primit, miercuri, o lovitura grea din partea partidului din care a facut parte. Partidul Miscarea Populara Constanta a anuntat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile deputatului independent ELENA UDREA privind „meritele gruparii Mazare-Constantinescu la dezvoltarea municipiului si a judetului Constanta”.

„Declaratiile doamnei deputat independent ELENA UDREA au fost facute in calitate de turista si nu reprezinta punctul de vedere al constantenilor. Partidul Miscarea Populara Constanta se delimiteaza in totalitate de declaratiile acesteia”, a mentionat, printr-un comunicat, presedintele PMP Constanta, Claudiu Iorga Palaz, informeaza romaniatv.net.

CITESTE SI: ELENA UDREA iubeste din nou! Cine este tanarul afacerist de care s-a indragostit fostul lider PMP 

Potrivit acestuia, fostul primar RADU MAZARE si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, NICUSOR CONSTANTINESCU, au blocat dezvoltarea municipiului si judetului.

„Consideram ca gruparea Mazare-Constantinescu este cea care a facut cel mai mare rau constantenilor si a blocat dezvoltarea atat a municipiului, cat si a judetului. Daca astazi, municipiul (si statiunea Mamaia), cat si judetul arata deplorabil, este tot vina gruparii Mazare-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primaria Constanta si Consiliul Judetean Constanta sunt oamenii de casa ai acestora si sunt crescuti politic de PSD”, a afirmat Palaz.

CITESTE SI: UDREA: SEBASTIAN GHITA primeste o LECTIE de la VIATA. Stie foarte multe lucruri, la unele a si participat 

ELENA UDREA a afirmat, marti, in fata sediului Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, ca, desi nu a fost niciodata „fan Radu Mazare”, se vede ca orasul Constanta nu mai are primar, iar lucrarile de investitii demarate de Consiliul Judetean, in perioada mandatului ei de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, sunt in prezent blocate.

ELENA UDREA a afirmat ca s-a intalnit in timpul vacantei pe care o petrece intr-un complex hotelier de la Navodari atat cu Radu Mazare, cat si cu Nicusor Constantinescu, discutand impreuna, la o cafea, despre proiectele incepute pe litoral si nefinalizate.

Sursa foto: gandul.info