PMP si PNTCD fraudeaza alegerile! Persoane din afara Capitalei, dirijate de clanuri interlope, au luat cu asalt sectiile de votare din Sectorul 1

Alegeri Europarlamentare 2014

Mai multe persoane din judetele limitrofe Bucurestiului au luat cu asalt sectiile de votare din Sectorul 1, in incercarea de a frauda alegerile europarlamentare in favoarea unor formatiuni politice precum PMP si PNTCD, transmit surse MONDO NEWS.

Persoanele aduse la vot din afara Capitalei erau bine organizate in grupuri si sub supravegherea clanurilor interlope din Bucuresti. Oamenii au fost dusi sa voteze cu predilectie la sectiile de votare de la Sc. Generala 181, Sc. Generala 184, Sc. Generala 152 , Sc. Generala 178, Liceul Constantin Brancoveanu si Liceul Sfantul Sava. 

VEZI AICI REZULTATELE PARTIALE INREGISTRATE PANA LA ORA 10.00

“Duminica, incepand cu ora 7.00, numeroase persoane cu domiciliul in judete limitrofe Capitalei, bine organizate in grupuri si sub supravegherea clanurilor interlope din Bucuresti au luat cu asalt sectiile de vot din sectorul 1, cu predilectie cele de la Sc Gen 181, Sc Gen 184, Sc Gen 152 , Sc Gen 178, Liceul Constantin Brancoveanu, Liceul Sfantul Sava. Se banuieste ca votul este dirijat in favoarea PNTCD si PMP, formatiuni politice fara membri si structuri teritoriale, a caror singura sansa de a obtine voturi este prin frauda”, au precizat sursele MONDO NEWS.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA ACUM! AFLA ULTIMELE NOUTATI DESPRE PROCESUL DE VOTARE

Au fost sesizate organele in drept in vederea luarii masurilor legale ce se impun in astfel de cazuri.