PMP solicita DEMISIA imediata lui IOAN RUS: Un gest INCALIFICABIL, MITOCANESC

Partidul Miscarea Populara (PMP) ii solicita ministrului Transporturilor, IOAN RUS, DEMISIA imediata din functie pentru afirmatiile publice la adresa ROMANILOR din DIASPORA.

“Este inacceptabil ca un ministru din Guvernul Romaniei sa le faca ‘CURVE’ pe sotiile cetatenilor ROMANI care lucreaza in DIASPORA, goniti de neputinta autoritatilor de a construi climatul necesar dezvoltarii economice a tarii. IOAN RUS a dat dovada de o nesimtire crasa, de GROBIANISM, MITOCANIE, MARLANIE, cum nu ne-am fi asteptat nici de la oameni fara educatia si studiile lui IOAN RUS”, afirma PMP intr-un comunicat transmis joi presei.

Sursa citata adauga ca IOAN RUS nu are de unde sa stie ca aceasta este situatia reala.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB: Imi cer iertare in numele PARTIDULUI pentru declaratiile domnului IOAN RUS 

“Toate aceste declaratii sunt reflexul urii pe care o nutresc autoritatile din Romania, impotriva romanilor din diaspora, care le-au stricat socotelile la alegerile prezidentiale. Din acest motiv nu se legifereaza votul prin corespondenta si li se acorda ROMANILOR din DIASPORA doar sase locuri in Parlament”, se mai afirma in comunicat.

PMP isi exprima convingerea ca “ROMANII plecati in bajenie vor lua act de aceste declaratii si le vor sanctiona asa cum merita, inclusiv la alegerile viitoare”.

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR din DIASPORA: COPIII GOLANI si NEVESTE CURVE! 

Sursa foto: realitatea.net