PND si PER anunta infiintarea PARTIDULUI NATIONAL DEMOCRAT ECOLOGIST

PND si PER au semnat joi, protocolul privind  infiintarea Partidului National Democrat Ecologist. DANIEL FENECHIU a afirmat ca cele doua partide vor participa impreuna, sub sigla partidului nou infiintat la alegeri, el facand referire la situatia in care se vor face alegeri partiale pana in 2016.

DANIEL FENECHIU s-a declarat multumit de infiintarea Partidului National Democrat Ecologist. El a subliniat faptul ca mare parte din membrii inscrisi in partid sunt persoane respectabile, care nu au probleme de integritate si care si-au facut un nume in politica. De asemenea, acesta a mai spus ca a gasit in persoana lui DANUT POP un partener de dialog si consultare.

CITESTE SI: ALIANTA MICA in PARLAMENT: DEPUTATII PMP se aliaza cu noul grup PND 

In cazul in care nu se vor face alegeri partiale pana in 2016, membrii Partidului National Democrat Ecologist vor participa la urmatoarele alegeri ca o alianta, care se va numi Polul National Democrat si Ecologist. Deputatul a mai spus ca va exista o colaborare permanenta intre consiliile judetene si cele locale.

Una din dorintele exprimate de DANIEL FENECHIU a fost aceea ca ar vrea sa se bucure de sprijinul profesorului MIRCEA COSA, pentru a face un program economic, care sa stea la baza partidului, si care sa imbine cele doua proiecte: ecologist si democrat. Acesta si-a mai propus sa faca conferinte de presa periodice in care sa prezinte initiativele legislative.

CITESTE SI: FUZIUNEA dintre PC si PLR, confirmata de CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN 

Sursa foto: jurnalul.ro