PNL a anuntat depunerea MOTIUNII de CENZURA! USR si PMP o vor sustine

Liderul liberal interimar  Raluca Turcan (foto) a anuntat, miercuri dimineata, ca PNL va depune MOTIUNE de CENZURA, daca GUVERNUL GRINDEANU nu-si depune DEMISIA, acuzand faptul ca membrii Cabinetului “s-au comportat ca un grup infractional organizat”, informeaza televiziunile de stiri. 

UPDATE: “Textul motiunii este redactat, semnaturile sunt stranse, astazi vom depune motiunea de cenzura, iar tema principala a acestei motiuni este caderea Guvernului care a fraudat increderea opiniei publice, care si-a salvat pielea prin legi date pentru el”, a declarat Turcan, la finalul reuniunii Comisiei de reunificare a PNL, potrivit Agerpres.

Demersul liberalilor va fi sustinut de parlamentarii USR si PMP.

STIRE INITIALA

“Intregul Guvern PSD-ALDE trebuie sa demisioneze. Acest Guvern trebuie sa plateasca pentru faptele savarsite si ar trebui sa intram in alegeri anticipate. Daca Guvernul nu va demisiona, PNL depune astazi motiune de cenzura” a declarat Turcan. 

“PNL actioneaza institutional. Daca vrem sa ajungem mai usor la dizolvarea Parlamentului, ne uitam in Constitutie. putem cere demisia guvernului”, a spus ea, comentand faptul ca nu vrea sa se confiste protestul de catre oamenii politici.  

Sursa foto: pnl