PNL a convocat BPN si Delegatia Permanenta. Orban: Discutam dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat duminica seara, dupa incheierea votului la alegerile europarlamentare, ca PNL a convocat Biroul Permanent National (BPN) si Delegatia Permanenta pentru a analiza situatia de dupa euroalegeri, precizand ca se vor lua toate deciziile necesare plecand de la situatia din momentul de fata.

“PNL a convocat BPN si va fi convocata si Delegatia Permanenta. Vom lua toate deciziile necesare plecand de la situatia din momentul de fata astfel incat sa intarim PNL si sa capatam o incredere mai mare. Alegerile prezidentiale sunt decisive pentru viitorul Romaniei. Cu siguranta vom lua toate deciziile care se impun, pozitia mea actuala … este evident ca  trebuie facuta o analiza serioasa sa vedem de ce PNL nu a obtinut scorul pe care il avea in cota de incredere. Trebuie sa schimbam acele lucruri care nu functioneaza. Se va vedea ce filiale, organizatii locale au luptat cu adevarat si cine a preferat sa faca un semiblat. Este un rezultat sub asteptarile noastre si vom face o analiza extrem de serioasa asupra motivelor care au dus la un asemenea rezultat. Discutam dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor”, a spus Orban. 

Vezi aici declaratia lui Crin Antonescu dupa anuntarea exit-poll-urilor

“Am de transmis un mesaj. Romani treziti-va. Astazi s-a vazut ca somnul natiunii niste monstri. Mafia rosie a aratat ca poate sa sufoce Romania. Ii rog pe toti cei care au stat acasa sa nu mai stea acasa la urmatoarele alegeri pentru ca vor permite unui sistem mafiot sa puna mana pe Romania. Va spun ca le transmit celor din PSD ca nu mor caii cand mor cainii rosii. PNL nu poate sa faca decat sa stea impotriva acestei viituri pe care a provocat o PSD. PNL nu poate decat sa cheme in ajutor pe toti acei cetateni care vor sa pastreze ce este inca sanatos in Romania, ii cheama alaturi pe toti acei care au considerat care au considerat ca nu-i o miza suficenta. Ii rog sa nu mai stea acasa sa-si exprime vointa si sa voteze pentru alte valori decat cele impuse de PSD, partidul saraciei. 

Domnul Antonescu va face ceea ce considera de cuviinta, membrii PNL care au facut o campanie dintre cele mai dificile in niste conditii incredibile cu siguranta vor ramane alaturi de PNL si nu vor accepta cantecele de sirena pe care le transmite un Victor Ponta caruia nu i mai junge puterea si vrea sa transforme in sluga orice formatiune politica si cetatean din tara asta. Am de transmis un emsaj. Romani treziti va astazi s-a vazut ca somnul natiunii nste monstri. Mafia rosie a aratat ca poate sa sufoce romania. Ii rog pe toti cei care ua stat acasa sa nu mai stea acasa la urmatoarele alegeri pt ca vor permtie unui sistem mafiot sa puna mana pe Romania.

Va spun ca le transmit celor din PSD ca nu mor caii cand mor cainii rosii. PNL nu poate sa faca decat sa stea impotriva acestei viituri pe care a provocat o PSD. PNL nu poate decat sa cheme in ajutor pe toti acei cetateni care vor sa pastreze ce este inca sanatos in Romania, ii cheama alaturi pe toti acei care au considerat care ua considerat ca nu i o miza suficenta. Ii rog sa nu mai stea acasa sa si exprime vointa si sa voteze pentru alte valori decat cele impuse de PSD, partidul saraciei. Domnul Antonescu va face ceea ce considera de cuviinta, membrii PNL care au facut o campanie dintre cele mai dificile in niste conditii incredibile cu siguranta vor ramane alaturi de PNL si nu vor accepta cantecele de sirena pe care le transmite un VP caruia nu i mai junge puterea si vrea sa transforme in sluga orice formatiune politica si cetatean din tara asta. Asteptam numaratoarea paralela, intotdeauna scorurile obtinute au fost inferioare. PNL se bucura de o incredere mult mai mare decat votul exprimat astazi. Astazi au votat mai putin de 15% dintre romanii cu drept de vot”, a declarat Orban.