PNL a dat GUVERNUL in JUDECATA. GORGHIU: Ne asteptam sa avem dreptate, sa avem alegeri in doua tururi

Legat de faptul ca Partidul national Liberal a dat in judecata Guvernul, din cauza alegerilor locale in doua tururi, ALINA GORGHIU a declarat ca se asteapta sa iasa victorioasa in instanta. Ea a precizat ca asteapta ca la Curtea Constitutionala sa fie un rezultat pe placul ei.

“Pornind de la premisa ca am indeplinit toate etapele. Avem sperante cat se poate de mari legate de deznodamantul acestei proceduri. Dorinta noastra inca de la inceput, pe tema alegerilor in doua tururi a fost clara- ne-am dorit doua tururi. Astazi, noi cei din PNL, am bifat orice etapa prealabila- luni va fi un prim termen de judecata. Speram sa fie transferata cererea noastra. La Curtea Constitutionala va fi un termen, o judecata”.

CITESTE SI: Curtea de Apel a dat termen pe 11 aprilie la contestatia PNL impotriva hotararii de guvern de organizare a alegerilor locale

ALINA GORGHIU a mai spus ca isi doreste ca la Curtea Const. sa rezulte o solutie si pe placul ei. Legat de aceasta idee, copresedinta PNL a mai spus ca proiectul cu doua tururi de scrutin “este unul dintre acele puncte care se suprapun cu agenda pnl.”

GORGHIU a mai precizat pe sfarsit ca “se astepta la al doilea tur de scrutin”.

Sursa foto: realitatea