PNL a depus la SENAT motiunea simpla care vizeaza DEMITEREA lui GABRIEL OPREA

PNL a anuntat, marti, in plenul Senatului, depunerea MOTIUNII SIMPLE cu denumirea ‘GABRIEL OPREA, demis pentru aroganta, sfidare si dispret in exercitarea functiei publice’, motiune semnata de 49 de senatori.

Liberalii au spus ca este nevoie sa fie stopate ‘abuzurile grosolane in forma continuata pe care le face in ultima vreme” vicepremierul Romaniei. Acestia doresc sa-l cheme pe GABRIEL OPREA in plenul Senatului pentru explicatii complete cu privire la moartea politistului din coloana sa oficiala. PNL spera sa treaca MOTIUNEA SIMPLA si sa-l oblige pe VICTOR PONTA sa-l demita pe GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: PNL VA DEPUNE O MOTIUNE SIMPLA LA SENAT IMPOTRIVA LUI GABRIEL OPREA

Copresedintele PNL VASILE BLAGA a anuntat luni ca, la Senat, se va depune o MOTIUNE SIMPLA impotriva vicepremierului GABRIEL OPREA si de asemenea ministrul de interne va fi chemat la audieri in Comisia de Aparare de la Senat.

Totodata, co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a anuntat ca vor solicita audierea lui GABRIEL OPREA in Comisiile de abuzuri din cele doua Camere si vor solicita premierului VICTOR PONTA ca saptamana viitore in plen sa prezinte raspunsuri privind incidentul care a dus la moartea agentului de politie din coloana oficiala a lui GABRIEL OPREA.

PNL intentioneaza sa solicite si realizarea unei Comisii de de ancheta care sa investigheze posibilul abuz in serviciu al ministrului GABRIEL OPREA.

Sursa foto: jurnalul