PNL a depus MOTIUNEA de CENZURA impotriva Guvernului Ponta 3

Partidul National Liberal (PNL) a depus, marti, MOTIUNEA de CENZURA la adresa Guvernului Ponta 3. Documentul se intituleaza “Opriti Guvernul Ponta 3 – Guvernul Coruptiei, Demagogiei si Minciunii” si este sprijinit si de parlamentarii din partea Partidului Democrat Liberal (PDL) si cei ai Partidului Miscarea Populara (PMP), informeaza postul Realitatea Tv.

Presedintele liberal CRIN ANTONESCU a anuntat, in urma cu cateva zile, ca PNL va depune MOTIUNEA de CENZURA impotriva Guvernului Ponta pe 13 mai si a adaugat ca a purtat o serie de negocieri cu partidele din Opozitie, PDL si PP-DD, pentru a semna la randul lor motiunea.

Citeste si: OFICIAL! PNL a hotarat cand va fi initiata MOTIUNEA de CENZURA 

” Pe 13 mai vom depune MOTIUNEA de CENZURA. Am inceput discutia, cu ceilati reprezentati ai opozititei, exista numar suficient de semnaturi”, a spus ANTONESCU.

“In afara de cele trei capitole pe care le-am anuntat saptamana trecuta referitoare la temele economice vizand reducerea fiscalitatii, proprietatea — cu tema prima intabulare ca prioritate si accentuarea coruptiei prin sustinerea baronilor locali in relatia cu o justitie independenta, am considerat ca este necesar sa introducem o referire speciala la situatia internationala. (…) Aici vorbim despre situatia din Ucraina in raport cu care Guvernul Ponta 3 a dat dovada de superficialitate, balbaiala si lipsa de responsabilitate. PNL a avut in vedere faptul ca parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor, carora trebuie sa le dea socoteala, iar derapajele grave pe care le inregistreaza actuala guvernare nu pot fi lasate nesanctionate”, a aratat vicepresedintele PNL EUGEN NICOLAESCU.

Citeste si: Motiunea PNL impotriva Guvernului Ponta 3 va fi depusa saptamana viitoare

Daca MOTIUNEA de CENZURA va trece de plenul reunit al Parlamentului, Guvernul Ponta va fi demis imediat

Sursa foto: realitatea.net