PNL a depus motiunea “PSD guverneaza la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetateni”

PNL a depus, miercuri, la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata “PSD guverneaza la negru. Totul pentru PSD, nimic pentru cetatean!”, a anuntat, in plenul Camerei, liderul deputatilor PNL Ludovic Orban. 

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa stabileasca data la care se va dezbate motiunea in plenul acestui for legislativ.

Citeste si: PNL va depune MOTIUNEA “PSD guverneaza la negru – Totul pentru PSD. Nimic pentru cetatean”

“Deviza ‘Totul pentru PSD. Nimic pentru cetatean’ o vedem in toate actiunile PSD. Doamna ministru Rovana Plumb fuge de Parlament. Deja sunt cinci luni. Pe 2 septembrie PNL a invitat-o pe doamna Rovana Plumb pentru a dezbate probleme care ii intereseaza pe cetateni si a dezbate proiecte de legi si ordonante pe care le promoveaza Ministerul Muncii. Doamna ministru prefera sa vorbeasca pe holurile Parlamentului ori in studiourile de televiziune, dar mai putin in Parlament”, declara recent Cristina Pocora.

Potrivit acesteia deputatii PNL sunt nemultumiti de masurile luate de Guvern “in detrimentul pietei muncii si (…) in detrimentul cetatenilor si al categoriilor defavorizate”.