PNL a lansat un nou ATAC la adresa premierului VICTOR PONTA

Copresedintele Partidului National Liberal (PNL), ALINA GORGHIU, i-a cerut vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, premierului VICTOR PONTA sa respecte decizia Curtii de Apel Cluj si sa organizeze alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.

ALINA GORGHIU a mai declarat ca VICTOR PONTA cel mai probabil nu organizeaza aceste alegeri pentru ca se teme ca PSD le-ar putea pierde, in contextul in care la alegerile pentru desemnarea presedintelui Romaniei de anul trecut clujenii au votat intr-o proportie foarte mare pentru candidatul PNL, KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: KELEMEN HUNOR la CONGRESUL UDMR: Este nevoie de o reconfigurare a politicii autohtone 

‘VICTOR PONTA blocheaza aceste alegeri partiale, sa stiti, nu pentru ca a avut, ar avea, ar crede vreo secunda in scuza pe care a spus-o public ca are nevoie de o sursa financiara pentru a organiza alegeri. Nu, ci pentru ca ar pierde. Iar VICTOR PONTA refuza sa faca aceste alegeri, in mod cert, de teama ca ar pierde aceste alegeri. Noi vrem sa le organizam indiferent daca le castigam sau nu, important este ca acea comunitate sa beneficieze de niste lideri alesi prin vot asa cum prevede legea’, a spus ALINA GORGHIU.

In acest moment, Consiliul Judetean Cluj este condus de un vicepresedinte care indeplineste atributii de presedinte – VAKAR ISTVAN – dupa ce fostul presedinte al CJ Cluj, HOREA UIOREANU, care era si presedinte PNL Cluj, a fost arestat, in urma cu aproape un an, si judecat intr-un dosar de coruptie.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: PNL si UDMR vor discuta pe marginea unei colaborari parlamentare 

Sursa foto: jurnalul.ro