PNL a ramas fara un CANDIDAT IMPORTANT cu doua luni inaintea ALEGERILOR LOCALE

Unul dintre cei mai cunoscuti candidati ai liberalilor a decis sa renunte la cursa electorala. Actorul ADRIAN TITIENI nu va mai candida din partea PNL pentru functia de primar al municipiului BISTRITA, orasul sau natal, potrivit unui comunicat remis de organizatia municipala PNL Bistrita.

ADRIAN TITIENI fusese anuntat, in urma cu o luna si jumatate, in calitate de candidat al PNL, iar la sfarsitul lunii februarie candidatura sa chiar fusese validata de Biroului Politic National al acestui partid.

CITESTE SI: PNL A VALIDAT CANDIDATURA LUI RAZVAN MIRONESCU LA PRIMARIA SECTORULUI 6

“Partidul National Liberal, organizatia Bistrita-Nasaud, a luat act de decizia domnului profesor Adrian Titieni de a renunta la candidatura pentru functia de primar al municipiului Bistrita. Domnia sa a ajuns la concluzia ca multiplele contracte si angajamente pe care le are in derulare atat ca profesor universitar la UNATC, cat si in calitate de actor de teatru si film, asumate inaintea acceptarii candidaturii, il impiedica sa participe la activitatile specifice agendei electorale, cu frecventa si mobilizarea pe care i-o solicita membrii PNL Bistrita-Nasaud”, se arata in comunicat.

Liberalii au anuntat ca vor desemna “in cel mai scurt timp” noul candidat la functia de primar al Bistritei, “dintre personalitatile care corespund cel mai bine profilului cerut de studiile sociologice” si tinandu-se cont “de nevoia de dinamizare a administratiei locale”. In prezent, municipiul Bistrita este condus de Ovidiu Cretu de la PSD, care va candida in iunie pentru cel de-al treilea mandat de primar.

Sursa foto: realitatea