PNL a reusit sa “INREGIMENTEZE” un primar cu greutate din vestul tarii

PNL

Partidul National Liberal (PNL) a reusit sa faca un transfer de marca, liberalii reusind sa il “inregimenteze” pe unul dintre primarii cu greutate din vestul tarii.

Dupa ce si-a declarat deschis sprijinul pentru candidatul Aliantei Crestin Liberale (ACL) la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, primarul conservator al Devei a anuntat miercuri ca se inscrie in Partidul National Liberal, informeaza hunedoaralibera.ro.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Nu este suficient sa atragem investitorii straini, trebuie sa-i facem sa si ramana 

Petru Marginean a ales sa profite de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 55 din 2014, care permite alesilor locali sa plece din partidul pe listele caruia au candidat.

Anuntul lui Petru Marginean a fost facut in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in aceasta dimineata la sediul formatiunii liberale alaturi de presedintele PNL Hunedoara, Mircea Molot si presedintele PNL Deva, Tiberiu Balint.

CITESTE SI: IOHANNIS: Sunt ingrijorat, aud lucruri care nu sunt normale. Premierul nu are buget, pentru el legea este optionala? 

„Nu am venit pentru vreo functie in PNL, ci ca simplu membru si primar al Devei”, a declarat Petru Marginean in cadrul intalnirii cu jurnalistii. 

Sursa foto: pnl.ro