PNL A SOLICITAT LA CNAS VERIFICAREA LUI MARIAN MUNTEANU

PNL a cerut CNSAS sa anunte daca MARIAN MUNTEANU, propus de liberali pentru a candida la Primaria Capitalei, a fost colaborator al fostei Securitati. Liberalii nu s-au asigurat daca acest candidat respecta toate criteriile de integritate ale partidului, anunta postul Realitatea Tv.

Astfel, cei din PNL vor sa verifice daca MARIAN MUTEANU respecta primul criteriu, cel privind lustratia, respectiv daca acesta a colaborat cu fosta Securitate, in acest sens fiind transmisa o scrisoare catre Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNAS).

CITESTE SI: PNL RENUNTA LA MARIAN MUNTEANU? IONESCU QUINTUS: S-A GRESIT ENORM!

Raspunsul era asteptat marti, insa a fost amanat pentru joi. De asemenea, si Societatea Academica din Romania si Romania Curata au facut o sesizare oficiala catre CNSAS, in ce il priveste pe MARIAN MUNTEANU.

“Acest demers vine si in contextul in care MARIAN MUNTEANU a refuzat sa semneze si declaratia de integritate lansata de Romania Curata pentru totii candidatii la alegerile locale, declaratie in care si-ar fi asumat mai multe criterii de integritate, inclusiv faptul ca nu a fost colaborator al fostei Securitati”, subliniaza Romania Curata.

Sursa foto: pnl