PNL a strans peste un milion de semnaturi pentru demiterea lui VICTOR PONTA

PNL a adunat peste un milion de semnaturi pentru demiterea premierului VICTOR PONTA si va informa toti parlamentarii cu privire la numarul romanilor din fiecare judet care au aderat la acest demers, a declarat secretarul general adjunct al PNL, MARIAN ZLOTEA.

“PNL va informa marti, in ziua motiunii de cenzura, toti parlamentarii cu privire la numarul de semnaturi stranse in fiecare judet pentru demiterea premierului Ponta. Numarul total de semnaturi, in momentul de fata, se ridica la 1.021.869, adunate din cele 41 de judete ale tarii, plus Bucuresti si Diaspora. Tabelele cu totalul acestor semnaturi vor fi transmise parlamentarilor prin email si in format ‘print’ la cutiile acestora de corespondenta. Fiecare parlamentar va sti, astfel, in judetul in care este ales cati oameni au semnat pentru demiterea lui VICTOR VIOREL PONTA”, a declarat secretarul general adjunct al PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: DRAGNEA si OPREA sa aleaga intre BINELE PUBLIC si EGOISMUL POLITIC

Legat de mitingul PNL care se va desfasura marti dimineata in Parcul Izvor, ZLOTEA si-a exprimat speranta ca manifestarea va decurge “fara incidente si provocari din partea adversarilor politici”.

CITESTE SI: PREDOIU indeamna bucurestenii sa participe marti la MITINGUL contra GUVERNULUI PSD si a lui VICTOR PONTA

“PNL a inaintat Jandarmeriei Romane o adresa prin care solicita ca efectivele de jandarmi sa asigure buna desfasurare a evenimentului. Mitingul este autorizat de Primaria Capitalei”, a precizat ZLOTEA.

PNL a demarat, la inceputul lunii iulie, campania de semnaturi “Semneaza-i demisia lui PONTA”.

Sursa foto: pnl