PNL a strans SUTE de MII de SEMNATURI pentru DEMITEREA lui PONTA. TOPUL judetelor

PNL a reusit sa stranga cateva sute de mii de semnaturi pentru DEMITEREA premierul VICTOR PONTA. Potrivit unor surse liberale, primul in topul judetelor anti-PONTA este Constanta, un judet dominat ani buni de PSD.

Se pare insa ca problemele cu Justitia ale presedintelui de CJ Nicusor Constantinescu si ale primarului Radu Mazare i-au facut pe constanteni sa vrea o schimbare pana la capat (daca “dreptatea pana la capat” i-a tinut pe alesii lor mai mult in arest decat in birourile de la CJ si de la Primarie). Constanta a strans aproape 30.000 de semnaturi anti VICTOR PONTA.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA este pe ultima suta de metri a carierei de PREMIER 

Al doilea judet in top este Calarasi, cu aproximativ 24.000 de semnaturi anti-Ponta stranse. Judetul Calarasi este, spre deosebire de Constanta, dominat de liberali. Acestia conduc atat Consiliul Judetean, prin Raducu Filipescu, cat si primaria Calarasi prin Stefan Dragulin, informeaza stiripesurse.

Podiumul este inchis de Suceava (aproximativ 22.000 de semnaturi), un camp de lupta deschis, unde PNL si PSD isi vor disputa suprematia in alegerile urmatoare. Analizand insa datele liberalilor privind SEMNATURILEanti-PONTA, putem spune ca lucrurile arata promitator pentru liberali in Suceava. In prezent conducerea CJ este detinuta de Catalin Nechifor, insa municipiul Seceava este condus de liberalul Ion Lungu. Alte judete fruntase sunt Arad, Alba si Prahova.

CITESTE SI: QUINTUS: Am RUGAT colegii sa nu mai ceara DEMISIA lui PONTA. El nu PLEACA de acolo decat altfel 

In BUCURESTI, sectorul anti-PONTA cel mai ‘vocal’ a fost sectorul 3 (16.000), condus de primarul PSD Robert Negoita, care, potrivit sondajelor, este apreciat de cetateni.  In coada clasamentului din Capitala se regaseste sectorul 5 unde s-au strans cele mai putine semnaturi anti-PONTA, aproximativ 5000.