PNL A VALIDAT CANDIDATURA LUI RAZVAN MIRONESCU la PRIMARIA SECTORULUI 6

Biroul Politic National al PNL a validat, marti, candidatura lui RAZVAN MIRONESCU la Primaria sectorului 6 al Capitalei, a anuntat copresedintele PNL VASILE BLAGA, informeaza Agerpres.

“Am validat un candidat de primar pentru sectorul 6, in persoana dl RAZVAN MIRONESCU, si trei candidaturi pentru functia de presedinte de consiliu judetean: la Bistrita — dl Eugen Curteanu, la Neamt — dl Mugur Cozmanciuc, la Timis — dl Alin Popoviciu”, a spus BLAGA intr-o conferinta de presa.

El a indicat ca BPN al PNL a validat marti si trei presedinti unici la organizatiile judetene Hunedoara, unde conducerea va fi asigurata de Bogdan Tampau, Covasna — Codrut Opait si Valcea — Cristian Buican.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: RAZVAN MIRONESCU va fi CANDIDATUL PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6

BLAGA a precizat ca BPN al PNL mai are de validat doi candidati pentru sefia CJ la Iasi si la Mures si un candidat pentru functia de primar la Targu Mures.

Liderul PNL a aratat ca BPN a stabilit si target-urile pe care fiecare organizatie trebuie sa le indeplineasca la alegerile locale.

O noua sedinta a BPN va avea loc vineri la Constanta, inainte de Liga Alesilor Locali, unde vor fi adoptate patru rezolutii.

Sursa foto: Mondo News