PNL acuza: Partidul Social Democrat foloseste ILEGAL si ABUZIV sigla USL

ALINA GORGHIU

Deputatul PNL ALINA GORGHIU a acuzat PSD ca foloseste ABUZIV marca USL in CAMPANIA ELECTORALA pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, fiind vorba despre o marca ce nu ii apartine.

ALINA GORGHIU a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca pe afisele electorale ale Aliantei PSD-PC-UNPR apar denumirea si sigla USL, cu toate ca titularii acestei MARCI nu sunt social-democratii.

”In primul rand la OSIM au fost inregistrate doua MARCI la inceputul lui 2011. Una este `Uniunea Social Liberala PSD-PNL-PC` si a doua este `PSD-PNL-PC Uniunea Social Liberala`. Denumirile celor doua, asa cum apar in buletinele oficial de proprietate industriala au cu totul si cu totul alt nume decat ce foloseste PSD-ul pe corturi. Nu cred ca exista vreun afisaj in tara pe care sa scrie `Uniunea Social Liberala – PNL PSD PC`, asa cum au marca pe care au cesionat-o si sper ca peste tot apare PSD UNPR PC ”, a declarat deputatul PNL Alina Gorghiu.

Citeste si: Denumirea, sigla si semnul electoral USL este marca individuala inregistrata la OSIM, sustine PSD-UNPR-PC 

”Exista intradevar o MARCA a USL intitulata Uniunea Social Liberala USL inregistrata la fel in 2011 de o persoana fizica care nu contine semnul electoral al aliantei, ci este o marca verbala formata doar din denumire. Singura marca in al carei continut se regaseste acest acronim de USL, titular nu este PSD, ci USL. Toate cele trei sigle pe care PSD le foloseste ILEGAL si ABUZIV sunt marci ale USL”, a mai precizat ALINA GORGHIU.

Citeste si: Antonescu: PSD fura tot ce poate. Victor Ponta a incercat sa rupa PNL-ul, dar a esuat lamentabil 

Sursa foto: jurnalul.ro