PNL anunta ANULAREA marsului programat si recomanda membrilor sa DONEZE SANGE

PNL anunta anularea marsului de protest anuntat a se desfasura sambata, incepand cu ora 11,00, in Capitala, isi exprima regretul pentru tragedia care a avut loc vineri seara in Bucuresti si transmite condoleante familiilor indoliate.

”Avand in vedere tragedia petrecuta in cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, in Capitala, organizarea marsului de protest anuntat a se desfasura incepand cu ora 11,00 (de la Piata Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulata”. (…) “Pentru a le fi alaturi celor raniti, Partidul National Liberal se alatura campaniei pentru donare de sange in Capitala si le recomanda tuturor membrilor si simpatizantilor care ar fi luat parte la acest mars sa se indrepte catre centrele pentru donare de sange”, se arata intr-un comunicat transmis sambata  de PNL.

Liberalul Teodor Atanasiu a anuntat vineri ca va organiza un miting de protest pentru a cere demisia vicepremierului Gabriel Oprea.

CITESTE SI: TRAGEDIE in club Colectiv: 27 MORTI si peste 146 de RANITI. Sedinta de GUVERN la ora 12:30. Se propune DOLIU NATIONAL 3 zile. UPDATE

Vineri seara, un incediu a avut loc in clubul Colectiv in urma caruia 27 de persoane si-au pierdut viata si alti 146 sunt internati in spital, noua in stare critica. 

Sursa foto: pnl