PNL ar avea majoritate negociata in Senat

PNL, SENATOR PNL, CRISTIAN BODEA, LIBERALI, SENAT, DECIZIE, ARESTARE PREVENTIVA, DAN SOVA, PSD, ATAC, DECIZIE, CURTEA CONSTITUTIONALA, HOTARARE, CONFORMA, CONSTITUTIE

Liberalii sustin ca ar avea majoritate negociata in Senat. Liderul grupului fostului PDL din Senat, Dumitru Oprea, a declarat duminica, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale PNL, ca la Senat liberalii ar avea o majoritate negociata, iar la nivel informal este vehiculata varianta preluarii sefiei acestei camere a Parlamentului de catre Vasile Blaga.

Dumitru Oprea a declarat ca in Senat, in curand, “grupurile de forta” vor fi inversate. Intrebat pe cate voturi se bazeaza, el a raspuns: “Suficiente incat sa devenim majoritari”.

El a fost intrebat daca au liberalii suficiente voturi pentru a deveni majoritari. “Eu zic ca da”, a replicat Oprea, confirmand negocieri purtate cu “succes”.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Vom accepta in grupul PNL parlamentari INDEPENDENTI AFILIATI

Dumitru Oprea a evitat sa confirme oficial daca demersul PNL vizeaza preluarea sefiei Senatului de catre Vasile Blaga.

De asemenea, prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat ca initierea demersului pentru schimbarea sefului Senatului va fi facuta in momentul in care exista “garantia” ca liberalii au majoritate in Senat.