PNL Bucuresti l-a validat pe deputatul liberal LUDOVIC ORBAN drept candidat la PRIMARIA CAPITALEI

Comitetul Executiv al Organizatiei PNL Bucuresti l-a validat luni, cu unanimitate de voturi, pe deputatul liberal LUDOVIC ORBAN drept candidat la Primaria Capitalei, a anuntat presedintele interimar al filialei, CATALIN PREDOIU, informeaza Agerpres.

“In aceasta seara, intr-o sedinta extraordinara a Comitetului Executiv al PNL Bucuresti, organizatia PNL Bucuresti a validat in unanimitate candidatura dlui LUDOVIC ORBAN la functia de primar general al Capitalei. Este un vot care arata ca suntem o echipa stransa, decisa sa obtina victoria in aceste alegeri”, a declarat Predoiu, la Parlament.

El s-a declarat increzator in victoria lui LUDOVIC ORBAN in alegerile din iunie.

“Il asigur si pe el, dar si pe colegii din PNL ca nu am alt obiectiv in acest moment decat sa invingem in alegerile locale”, a spus Predoiu.

Intrebat cine va raspunde politic in cazul unui esec al lui LUDOVIC ORBAN, liderul PNL Bucuresti a raspuns ca nu ia in calcul o astfel de situatie.

CITESTE SI: EXCLUSIV CRISTIAN BUSOI s-a RETRAS din cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI. Declaratii BUSOI, ORBAN si PREDOIU. UPDATE

“Va asigur ca toti membrii PNL Bucuresti stiu ce inseamna onoare politica”, a afirmat Predoiu.

LUDOVIC ORBAN a fost propus luni de Comisia de unificare a PNL candidat la Primaria Generala.

Candidatura sa trebuie validata si de Biroul Politic National al liberalilor, care se va reuni lunea viitoare.

Europarlamentarul CRISTIAN BUSOI, propus initial candidat al PNL Bucuresti la Primaria Capitalei, s-a retras din competitie in urma unui sondaj intern, in care s-a masurat notorietatea si optiunea de vot a unor lideri liberali.

Sursa foto: gandul