PNL BUCURESTI va avea doi lideri: CRISTIAN BUSOI si ADRIANA SAFTOIU. REACTII. UPDATE

Conducerea PNL a decis, LUNI, ca filiala Bucuresti, ramasa fara conducere dupa demisia lui CATALIN PREDOIU, sa aiba doi lideri – CRISTIAN BUSOI sa fie presedinte plin si ADRIANA SAFTOIU – presedinte coordonator, au precizat surse liberale pentru Hotnews.ro. 

UPDATE: Liberalii l-au ales pe CRISTIAN BUSOI in functia de presedinte al PNL Bucuresti. “Astazi nu mai trebuie sa fim PNL si PDL, ci o echipa”, a spus BUSOI. El a precizat ca doreste o colaborare cu USB in Bucuresti.

CRISTIAN BUSOI va fi secondat de ADRIANA SAFTOIU care va fi prim-vicepresedinte coordonator. “ADRIANA SAFTOIU este prim-vicepresedinte coordonator. Are foarte multa experienta politica, expertiza nu numai in comunicare, cat si in politica”, a declarat CRISTIAN BUSOI dupa sedinta de la PNL.

STIRE INITIALA

Aceasta decizie urmeaza sa fie supusa votului in Biroul Politic National, sedinta incepand  la ora 13.00.  Numele lui CRISTIAN BUSOI si al ADRIANEI SAFTOIU au fost vehiculate de la inceput, imediat dupa demisia lui CATALIN PREDOIU ca urmare a esecului de la alegerile locale, mai noteaza jurnalistii de la Hotnews.ro.

Aceleasi surse citate de agentiile de stiri sustin ca OVIDIU RAETCHI ar urma sa fie prim-vicepresedinte. La sectoare nu s-au numit inca sefii. Se vor organiza alegeri interne in fiecare sector pana la finalul lunii august.

Sursa foto: pnl