PNL cere dezbatere in Parlament pe VOTUL din DIASPORA, cu prezenta obligatorie a lui Ponta

PNL

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat pentru agentia Mediafax că liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor solicitarea de organizare a unei dezbateri în plenul acestei Camere pe marginea votului din diaspora cu prezenţa “obligatorie” a lui Victor Ponta.

“Organizarea dezastruoasă a votului în diaspora nu trebuie ascunsă sub preş de Guvernul Ponta. În consecinţă, grupul liberal a depus astăzi după-amiază o solicitare către Biroul Permanent prin care solicită o dezbatere în plenul Camerei Deputaţilor săptămâna viitoare cu participarea obligatorie a prim-ministrului privind modul ruşinos şi umilitor pentru români în care a fost organizat votul în străinătate”, a declarat Scutaru.

Citeste si: VALERIU ZGONEA AMENINTA PARTIDUL CA VA DEMISIONA DE LA CONDUCEREA CAMEREI DEPUTATILOR, DACA PSD NU VA VOTA PENTRU RIDICAREA IMUNITATII CELOR 3 PARLAMENTARI

El a precizat că Victor Ponta “trebuie să explice în plenul Parlamentului încălcarea drepturilor fundamentale a miilor de cetăţeni români care nu au putut să voteze pe 2 ori pe 16 noiembrie”.

“Ponta va trebui să prezinte vinovaţii şi măsurile care se impun”, a mai declarat Scutaru.