PNL cere GUVERNULUI CIOLOS sa depesedizeze Romania

Prim-vicepresedintele liberal TEODOR ATANASIU sustine ca depolitizarea administratiei publice reprezinta o problema de rezolvat in perioada urmatoare, el afirmand ca Executivul Ciolos trebuie ca “intr-un timp cat mai scurt sa depesedizeze Romania”, informeaza Agerpres.

“Avem doua probleme de rezolvat in perioada urmatoare: prima — castigarea alegerilor de catre liberali, cu o singura oferta peste tot: respectul fata de cetatean (…) si a doua — depolitizarea administratiei publice. Nu am votat un guvern tehnocrat cu gandul ca vor lasa toti PSD-istii in functiile din deconcentrate. Avem pretentia la Guvernul tehnocrat Ciolos ca, intr-un timp cat mai scurt, sa depesedizeze Romania, sa scoata din functiile de demnitate publica judetene si locale toti acei psd-isti care au fost pusi in functie de Guvernul Ponta si sa aduca in locul lor oameni competenti si echidistanti politic”, a declarat duminica, TEODOR ATANASIU.

Intrebat ce se va intampla in caz contrar, ATANASIU a raspuns: “Daca nu o sa faca acest lucru, o sa rediscutam sprijinul pe care il acordam acestui guvern”.

Prim-vicepresedintele PNL TEODOR ATANASIU a participat duminica la Buzau la lansarea candidatilor organizatiei la alegerile locale din iunie.

Sursa foto: gandul